Popust dobro poznatog sudije Dimitrijevića rukometnom klubu Metalac (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popust dobro poznatog sudije Dimitrijevića rukometnom klubu Metalac (VIDEO)

Šut Stefana Babovića doduše išao u telo igrača. Aleksandar Simov smečovao loptu u odbojkaškom stilu

Crno-belima neće moći da posluži kao alibi, jer za lošu igru Partizana u Gornjem Milanovcu opravdanje ne postoji, ali da je sudija Dejan Dimitrijević tokom susreta 16. kola Superlige doneo nekoliko kontroverznih odluka kojima je možda i oštetio Beograđane - u to nema sumnje.Oko penal i crvenog kartona za Miloša Ostojića, a te su odluke odredile >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dalji tok meča, verovatno je i bio u pravu, ali to nisu bile jedine sporne situacije na gostovanju kod Metalca.

U 77. minutu šut Stefana Babovića pogodio je jednog igrača Metalca iz živog zida u ruku, protestovali su crno-beli, ali Dimitrijević se nije oglasio. Istina, nezgodna situacija, lopta je čini se išla u telo fudbalera domaćeg tima.



U 81. minutu nesporna greška sudije iz Loznice. Aleksandar Simov je očigledno namerno rukom zaustavio opasan napad gostiju, ali mu je Dimitrijević progledao kroz prste iako je mogao mirne duše da ga pošalje u svlačionicu.



Inače, Dimitrijević je od ranije poznat srpskoj fudbalskoj javnosti. Novembra 2012. sudio je čuveni penal za Jagodinu "na 17 metara" u susretu sa Crvenom zvezdom, a u sezoni 2014/2015 bio je kažnjavan zbog toga što nije svirao jedanaesterac za Vojvodinu baš u susretu sa Partizanom (Gregor Balažic je oborio Mijata Gaćinovića).

Oštećeni su se bunili, tvrdili da je u pitanju zla namera... Drugi će reći da prosto - ne zna.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Drulović: Nije bio penal, ni prvi žuti za Ostojića

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015

“Loša sudijska odluka odlučila utakmicu“, kaže trener Partizana..Doveden je kao spasilac, ali Ljubinko Drulović nije uspeo da ugasi požar u Humskoj. Štaviše, zaostatak za Crvenom zvezdom  je posle poraza od Metalca porastao na ogromnih 19 bodova rrazlike. Trener crno-belih smatra - nepravedno,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.