Drulović: Nije bio penal, ni prvi žuti za Ostojića

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Nije bio penal, ni prvi žuti za Ostojića

“Loša sudijska odluka odlučila utakmicu“, kaže trener Partizana

Doveden je kao spasilac, ali Ljubinko Drulović nije uspeo da ugasi požar u Humskoj. Štaviše, zaostatak za Crvenom zvezdom  je posle poraza od Metalca porastao na ogromnih 19 bodova rrazlike. Trener crno-belih smatra - nepravedno, jer ga je za bodove u Gornjem Milanovcu oštetio sudija iz Loznice Dejan Dimitrijević.

"Vrlo teška utakmica. Nije postojao taj penal, a taj žuti karotn >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je kasnije za posledicu imao isključenje Miloša Ostojića. Bila je to loša odluka", bilo je prvo što je Drulović izustio pred kamerama Arene odmah po završetku utakmice.

"Posle smo dali sve od sebe, sa igračem manje imali smo pansu Ivana Šaponjića, pa stativu Alena Stevanovića. Zaslužili smo da prođemo bolje, ali ta sudijska odluka je odlučila utakmicu", dodao je trener Partizana.

Drulović se kratko osvrnuo i na to što u protokolu nije bilo Fabrisija Dornelasa ni Nikole Ninkovića. I dok za Brazilca postoji "opravdanje" pošto je rovit, Ninkovića bi trebalo da zabrine obrazloženje šefa struke.

"Izostavljanje Ninkovića je pre svega moja opcija".

Kolega iz Metalca Nenad Vanić  bio je mnogo kraći.

"Moram javno da se zahvalim igračima. Ovo je velika stvar za klub, ali ovo je njihova pobeda. Neka uživaju u njoj".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) PROCENITE SAMI: Da li je Partizan oštećen protiv Metalca?

Izvor: Kurir, 01.Nov.2015

GORNJI MILANOVAC - Fudbaleri Partizana poraženi su u Gornjem Milanovcu od ekipe Metalca 1:0 u meču 16. kola Superlige Srbije...Ekipa iz Gornjeg Milanovca je po prvi put u istoriji pobedila crno-bele, a fudbaleri i stručni štab tvrde da ih je sudija Dejan Dimitrijević oštetio na ovoj utakmici...Prva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.