Teodosić briljirao  Đorđević i Virtus protiv Partizana u Top 16!

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić briljirao " Đorđević i Virtus protiv Partizana u Top 16!

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pobedili su na gostovanju Monako 81:72, u poslednjem kolu Evrokupa.

Gledali smo sjajan okršaj koji je u četvrtoj četvrtini prelomio Miloš Teodosić ubacivši deset poena uz dve asistencije.

Takođe, videli smo i okršaj dvojice srpskih trenera – Saše Obradovića na klupi Monaka i Saše Đorđevića na čelu Bolonje.

Virtus je veoma loše ušao u utakmicu i prvu četvrtinu izgubio rezultatom 24:11. Međutim od druge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četvrtine pa do kraja, predstavnik Italije je bio znatno bolji rival.

Teodosić je preuzeo stvari u poslednjoj deonici, a meč je na kraju završio sa 25 poena, tri skoka i dve asistencije.

Virtus je završio kao prvoplasiran u grupi A, što znači da će u top 16 fazi igrati protiv Partizana. Crno-beli sačekaće na još dva rivala i to će biti trećeplasirana ekipa grupe C i četvrtoplasirana iz D grupe.

Kada je reč o meču Monaka i Virtusa, srpski košarkaš Stefan Marković postigao je pet poena, uz tri skoka i šest asistencija.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Erik Bakner sa 12 poena, Entoni Klemons je dodao 11, dok je Pol Lakomb ubacio 10.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan saznao sve rivale u Top 16 fazi!

Izvor: B92, 18.Dec.2019

Košarkaši Partizana igraće protiv Virtusa iz Bolonje, Darušafake i Trenta u Top 16 fazi Evrokupa...Crno-beli su italijanske protivnike saznali u utorak, a kako je Huventut izgubio od Cedevite, to znači da će turski predstavnik kao trećeplasirana ekipa grupe C igrati u grupi s najtrofejnijim srpskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.