Partizan saznao sve rivale u Top 16 fazi!

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan saznao sve rivale u Top 16 fazi!

Košarkaši Partizana igraće protiv Virtusa iz Bolonje, Darušafake i Trenta u Top 16 fazi Evrokupa.

Crno-beli su italijanske protivnike saznali u utorak, a kako je Huventut izgubio od Cedevite, to znači da će turski predstavnik kao trećeplasirana ekipa grupe C igrati u grupi s najtrofejnijim srpskim klubom.

Cedevita Olimpija je pred domaćom publikom pobedila špansku ekipu (103:81), koja prolazi dalje kao četvrta i igraće u grupi sa Unikahom, Andorom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trećeplasiranom ekipom iz grupe B.

Partizan još ne razmišlja o Top 16 fazi, pošto se od 20.30 sastaje sa Limožom u poslednjem kolu Evrokupa. Utakmica nema rezultatski značaj, ali je važno u dobrom ritmu završiti prvu fazu.

Top 16 faza Evrokupa kreće 2. januara, a završava se 6. februara 2020.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.