Tek drugo kolo, a četvrtfinale na vidiku! Grobari, obratite pažnju na moguće rivale! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek drugo kolo, a četvrtfinale na vidiku! ''Grobari'', obratite pažnju na moguće rivale! (foto)

Dobro, jeste rano, tek je drugo kolo, ali Top 16 faza ne traje dugo, pa se s obzirom na sjajan start Partizana već može pogledati i ka narednoj fazi.

Verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali ovako moćan i ubedljiv start ekipe Partizana u Top 16 fazi Evrokupa. Prvo pobeda od 18 poena razlike nad sjajnom ekipom Virtusa u Beogradu, a večeras još ubedljivije, ''plus 25'' protiv Trenta u gostima.

Do kraja ove faze takmičenja ostala su još četiri kola, dve prvoplasirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe idu u četvrtfinale. Ako Partizan savlada Trento i u Beogradu, što je posle svega viđenog večeras prilično realno, i uz to dobije samo još jedan od tri meča koji mu ostaju protiv Darušafake i Virtusa, plasman u četvrtfinale ne bi trebalo da bude doveden u pitanje.

Da li sa prve, ili druge pozicije, možda i nije toliko važno.

Još jednom ćemo vas ovoga puta podsetiti i koji su potencijalni rivali Partizana, ako se crno-beli plasiraju u četvrtfinale.

To su Ritas, UNIKS, Galatasaraj i Monako, koji se takmiče u Grupi G.

Dakle, prvi iz Partizanove Grupe E ide u četvrtfinalu na drugog iz Grupe G i obrnuto, ali kao što vidite u prilogu, posle prva dva kola u Grupi G vlada potpuna neizvesnost, jer sve četiri ekipe imaju po jednu pobedu i poraz i u ovom trenutku teško je proceniti kog rivala bi Partizan mogao da dobije ako stigne do naredne faze takmičenja.

Večeras je, u Grupi G, Ritas kao gost savladao Galatasaraj u Istanbulu sa 89:73, a Monako je sinoć kao gost bio bolji od UNIKS-a rezultatom 84:78.

Samo neka Partizan ovako nastavi u Evrokupu, onda četvrtfinale neće biti pod znakom pitanja, a ni ime protivnika neće biti od presudne važnosti.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČETVRTFINALE NADOHVAT RUKE: Grobarima će biti toplo oko srca kad vide TABELU Evrokupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 00:10

Drugo kolo Top 16 faze je kompletirano...Košarkaši Partizana slavili su na gostovanju Trentu u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa (više pročitajte OVDE), a potom su se u drugoj utakmici grupe E sastali Virtus i Darušafaka u Bolonji (o tome možete čitati OVDE)...Crno-beli su ostvarili pobedu nad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.