Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 12:16

Talentovani Denis Stojković zvanično fudbaler Partizana

Mladi fudbaler Denis Stojković zvanično je novi igrač Partizana, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Humske.
Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković (2002) je zaključno sa 4. avgustom 2020. godine i zvanično igrač Partizana, navodi se u saopštenju crno-belih.

"Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisam očekivao treći, odnosno 4. avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci, gde sam se sasvim uklopio u ekipu", rekao je Stojković za klupski sajt.
Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala ''stare dame'' Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije, odakle je došao kao slobodan igrač.
"Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone", zaključio je Stojković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković novi fudbaler Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020

Mladi fudbaler Denis Stojković zvanično je novi igrač Partizana, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Humske..."Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković (2002) je zaključno sa 4. avgustom 2020. godine i zvanicno igrač...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stojković potpisao za Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2020

Mladi i talentovani Denis Stojković novi je fudbaler Partizana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.