Stojković novi fudbaler Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2020, 12:25

Stojković novi fudbaler Partizana

Mladi fudbaler Denis Stojković zvanično je novi igrač Partizana, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Humske.

"Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković (2002) je zaključno sa 4. avgustom 2020. godine i zvanicno igrač Partizana", navodi se u saopštenju crno-belih.

"Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno 4. avgust. Treći avgust je dan mog rodjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci, gde sam se sasvim uklopio u ekipu", rekao je Stojković za klupski sajt.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala 'stare dame' Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije, odakle je došao kao slobodan igrač.

"Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rodendanski poklon i budite sigurni da cu ga na najlepši nacin podeliti sa vama ove sezone", zaključio je Stojković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.