TV Partizan - Kako je Terzić dao dodatnu energiju Grobarima? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Partizan - Kako je Terzić dao dodatnu energiju "Grobarima"? (video)

Specijalno izdanje centralne informativne emisije TV Partizan "Partizanov Vesnik" posvećeno je uspehu u Nišu i činjenici da je Zvezdan Terzić nehotice učinio veliku uslugu crno-belima.

Dan nakon pobede u Nišu koja je fudbalere Partizana približila na korak od titule prvaka Srbije objavljena je i specijalna emisija "Partizanovog Vesnika".

Autor i voditelj centralne informativne emisije na TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan Željko Pantić obradio je nekoliko tema u svom komentaru, a svakako su najinteresantnije one vezane za revolt "Grobara" i odnos koji navijači pokazuju prema premijeru Aleksandru Vučiću.

Nakon kraćeg osvrta na duel u Nišu Željko Pantić je u priču uveo Zvezdana Terzića i objasnio kako je generalni direktor Crvene zvezde nehotice napravio veliku uslugu crno-belima i ujedinio "Grobare".

"Ako neko treba da pohvali Zvezdana Terzića za nešto, ja ću to da učinim sada. On je uspeo nemoguće! On je uspeo da tako ispuni energijom navijače Partizana kako to niko ne bi mogao poput njega. Svojim najavama da će kao gladijator ubiti Partizan, svojim suludim saopštenjima, svojom pričom u kojoj on nikad nije kriv a svi su drugi krivi..." kazao je Pantić.

Željko Pantić je potom objasnio kako navijačima Partizana ništa dobro nije donelo to što su premijera označavali kao glavnog krivca za probleme kluba iz Humske, pa je u svetlu današnjeg saopštenja i sam kazao da Aleksandar Vučić zaslužuje da mu se kaže hvala za stvari koje je uradio za Partizan.

Partizan poziva na ''čojstvo i junaštvo'' - Da neodgovornost ne uništi ono što je urađeno! https://t.co/s34qY3hGfL

— Sportske.net (@sportske) May 18, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.