Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC iz Humske pravo na vrh tabele, Partizan već u ozbiljnom bodovnom minusu! (video)

Partizan večeras svih 90 minuta, plus još oko šest minuta nadoknade vremena jurio rezultat protiv TSC-a i na kraju stigao samo do boda. Tim iz Bačke Topole preuzeo vrh tabele od Vojvodine.

Tri dana posle plasmana u Ligu Evrope, Partizan je večeras pred svojim navijačima pokvario utisak - na domaćoj sceni.

Već drugi kiks u prvih pet mečeva od početka Linglong Superlige crno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doživeli pred više od deset hiljada gledalaca u Humskoj, protiv još uvek neporažene ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

Završeno je rezultatom 1:1, pa crno-beli za aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom već sada ozbiljno zaostaju, čak četiri boda razlike posle samo pet odigranih mečeva.

Počelo je šokantno za ekipu Partizana, koja je posle samo 27 sekundi od početka meča morala da vadi loptu iz mreže.

Bio je to najbrži pogodak od početka nove sezone u Linglong Superligi, a egzekutor je bio Nenad Lukić, fudbaler TSC-a.

Suma je na sredini terena izgubio loptu, usledio je brz napad gostiju po desnoj strani, zatim centaršut u pearac odakle Ostojić izbija loptu, ali samo do Lukića, koji potom šalje neodbranjiv udarac pod prečku Stojkovićevog gola - 0:1.

Pet minuta kasnije prva ozbiljnija prilika za Partizan, koju nije iskoristio Lutovac. Njegov udarac je golman TSC-a Nenad Filipović uspeo da izbije u korner.

Nešto kasnije i Bojan Ostojić opasno preti udarcem glavom posle prekida, a u 16. minutu sjajna prilika i za Umara Sadika, kada se još jednom istakao golman Filipović.

Četiri minuta kasnije Asano je povukao kontru, ispred kaznenog prostora Zdjelar prosleđuje na desnu stranu za Miletića, koji šutira levom nogom preko gola.

Pet minuta kasnije, situacija pet na tri pred kaznenim prostorom gostiju, ali ništa ni od ove akcije crno-belih, gosti su se odbranili.

Na isteku prvih pola sata igre, ekipa TSC-a ponovo je pripretila, ali bez prave završnice.

Inicijativa Partizana konačno je donela rezultat u samom finišu prvog poluvremena, a u glavnoj ulozi bio je Umar Sadik. On je sa leve strane maestralno prevario Antonića, izbio sam ispred Filipovića i potom ga elegantno savladao iskosa sa nekih par metara od gola - 1:1.

U poluvremenu, trener Partizana Savo Milošević je u svlačionici ostavio Aleksandra Lutovca, na teren poslao Zorana Tošića i u prvim minutima drugog poluvremena pritisak crno-belih bio je još snažniji.

U 47. minutu novi dobar prodor Asana, ali i još jedna loša završnica, baš kao i pet minuta kasnije, posle Natkovog centaršuta.

Još bolju priliku za preokret imao je Sadik u 57. minutu, ali se napadač Partizana propisno obrukao, pošto mu je Strahinja Pavlović prethodno sve odlično pripremio svojim prodorom.

Usledio je period igre bez novih velikih prilika za Partizan, ali su crno-beli i dalje imali konstantnu inicijativu.

Vreme je radilo za goste iz Bačke Topole,koji su u finišu pokušavali i da ''ukradu'' što više vremena, što je dodatno unosilo nervozu među fudbalere i navijače Partizana.

Poslednju priliku za preokret Partizan je imao bukvalno u poslednjoj sekundi meča, kada je posle prodora Asana, Ožegović šutirao preko gola!

Partizan: Stojković, MIletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Lutovac (od 46. Tošić), Suma, Asano, Sadik (od 64. Ožegović).

TSC: Filipović, Skopljak, Varga, Tomanović, Milićević, Tumbasević, Silađi (od 84. Galić), Ponjević, Antonić, Duronjić (od 72. Grabež), Lukić.


- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koga ''grobari'' najviše kritikuju posle svega, ko je ''zreo za Teleoptik''? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019

Očekivano, posle već drugog kiksa u prvih pet mečeva u Linglong Superligi, navijači Partizana imaju razloga za nove kritike koje upućuju na adresu svojih ljubimaca...Nedugo posle remija u Kruševcu protiv Napretka, Partizan je razočarao i večeras, ovoga puta na svom terenu, u duelu sa TSC-om iz...

Nastavak na Sportske.net...

Nije Savo ono slučajno rekao, Partizan već u septembru ima ''biti il' ne biti'' utakmicu! Ali, gde je ''nestalo'' nekoliko letnjih pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 11:10

Ne može Partizan bez problema.. A taman je posle Moldea ponovo bila vraćena pobednička atmosfera....Nadali su se svi u Humskoj da će Partizan sinoć protiv TSC-a potvrditi kvalitativni napredak u odnosu na prošlu sezonu i da će posle plasmana u Ligu Evrope, novim trijumfom u prvenstvu obezbediti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.