Miletić otvorio dušu, šta više ne može da se trpi i  kako će Partizan rešiti sve vidljiviji problem?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić otvorio dušu, šta više ''ne može da se trpi'' i kako će Partizan rešiti sve vidljiviji problem?

Partizanov junak iz Norveške večeras progovorio o nečemu što mu sve više smeta u igri crno-belih.

Po svemu sudeći, prvenstvena pauza dobro će doći ekipi Partizana, koja ponovo počinje da pokazuje određene slabosti, uz sve veći zaostatak za Crvenom zvezdom u domaćoj Linglong Superligi.

Posle večerašnjeg remija sa TSC-om u Humskoj (1:1), trener Partizana Savo Milošević pomalo je iznenadio svojom, bar na prvi pogled obeshrabrujućom porukom navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako igračima nije imao mnogo toga javno da zameri.

Ali ako on večeras nije video razloga za ozbiljniiju kritiku, jeste bek crno-belih Nemanja Miletić, koji je u razgovoru sa novinarima bez zadrške progovorio o problemu u igri koji mu sve više smeta.





''Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana. Neke stvari ne mogu više ovako, da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave.







Konkretno mislim na sebičnost.







Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. Ok je da se desi jednom, ali da se desi pet puta - to je nedopustivo!







Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo'', objasnio je Miletić, a prenosi ''Telegraf''.

Ako je već Miletić pokrenuo ovu temu, ne možemo a da se ne prisetimo i prošle sezone, kada je sebičnost takođe dolazila do izražaja, možda najviše kod Rikarda Gomeša, ali sada već bivši napadač Partzana je bio ubedljivo najbolji strelac crno-belih, pa su mu se takvi ispadi sebičnosti tokom igre s razlogom praštali i trpeli.

Ali, deluje da Partizan još uvek u aktuelnom sastavu nema igrača od koga bi moglo da se očekuje više od 20 golova u tekućoj sezoni, pa je i sebičnost u igri sve teže trpeti i iz tog razloga je ovakva Miletićeva reakcija i razumljiva.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.