TRENERU PARTIZANA PRETI KAZNA: Podneta prijava protiv Stanojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

TRENERU PARTIZANA PRETI KAZNA: Podneta prijava protiv Stanojevića

Koštaće ga komentar.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbiej podnela je prijavu protiv trenera Partizana Aleksandra Stanojevića zbog komentarisanja suđenja na utakmici protiv Napretka.

Šef struke crno-belih mogao bi biti kažnjen jer je komentarisao suđenje, a najviše se zadržao na tvrdnji da njegovom timu nije dosuđen čist penal protiv ekipe iz Kruševca (0:0), ocenivši da je arbitar Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Živković iz Niša tendenciozno sudio.

Zbog svega toga, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije podnela je prijavu protiv Stanojevića, saznaje Sportski žurnal.

On je prekršio Član 87 Disciplinskog pravilnika i na osnovu toga će biti kažnjen, a najverovatnije će to biti opomena i novčana kazna.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.