TRENER MOLDEA PORUČUJE Imamo dobre rezultate na domaćem terenu

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER MOLDEA PORUČUJE Imamo dobre rezultate na domaćem terenu

Molde se vraća kući sa golom zaostatka. Trener norveškog tima, Erling Mou zadovoljan je utakmicom sa Partizanom uprkos porazu u Beogradu.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 6,80 na pobedu Proletera protiv Vojvodine.
Zadovoljan sam utakmicom, očekivali smo da bude ovakva. Prilično dugo smo držali Partizan bez velikih šansi, a i mi smo ih imali nekoliko, ali ih nismo realizovali – rekao je Mou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizan je pobedio Molde 2:1 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.
– Imamo dobre rezultate na domaćem terenu, davali smo golove protiv mnogih i nadam se da će tako biti i protiv Partizana – kazao je Mou.
Revanš susret na programu je narednog četvrtka u Norveškoj.

The post TRENER MOLDEA PORUČUJE Imamo dobre rezultate na domaćem terenu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SUMA JASAN Partizan ima sjajan tim!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Dočekao je Partizan Sumu. Onog, koji je plaćen najviše u istoriji tima iz Humske. Fudbaler iz Gvineje je konačno “pravi”. Posle godinu dana “lutanja”, traženja sebe, pozajmice u Makabiju iz Haife, čitave godine bez pogotka, Suma se “vratio fudbalu”. Golovi su sada česta pojava kod...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.