Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER DILA GORIJA: Partizan je poznat evropski tim, ne bismo išli iz Beograda!

Fudbaleri Dila Gorija stigli su u Beograd još u sredu gde se na miru pripremaju za meč sa Partizanom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji se igra u utorak. Mladi trener tima iz Gruzije, Uča Sosijašvili (25 godina) je u razgovoru za Novosti istakao da je sprski šampion favorit u dvomeču i da mu se naša prestonica sviđa.

- Došli smo ovako rano kako bismo se što bolje privikli na uslove i malo uživali u vašem gradu. Možemo reći da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nam se toliko sviđa da ćemo možda ostati i koji dan nakon utakmice – počeo je priču Sosijašvili.
Trener kluba Dila Gori prednost daje Partizanu, kako kaže timu daleko poznatom širom Evrope.
- Partizan je veliki klub, nadaleko poznat u evropskim okvirima sa slavnom istorijom. Oni redovno igraju u grupama Lige šampiona i Lige Evrope, a znamo i da je mnoštvo igrača koji su nosili crno-beli dres kasnije završilo u najvećim evropskim klubovima. To dovoljno govori o ozbiljnosti kluba.
Uča Sosijašvili bi bio prezadovoljan remijem u Srbiji, ipak svestan je da će biti teško izbaciti Partizan.
- Naravno da želimo pobede u oba susreta, ali ako imamo u vidu da se prva utakmica igra u Srbiji, najvažnije je da izbegnemo poraz i sa remijem dočekamo drugi meč. Biće jako teško izbaciti Partizan, oni imaju veliko iskustvo igranja evropskih utakmica, što u ovakvim situacijama može biti od presudne važnosti – rekao je trener Dila Gorija.
Ipak, Gruzini u Beograd nisu došli sa “belom zastavom”, već sa osam kvalitetnih pojačanja.
- Angažovali smo čak osam vrlo kvalitetnih fudbalera. Svi su mi podjednako važni i bilo ko od njih može lako da napravi razliku na terenu. Ne bih želeo nikoga posebno da izdvajam, ali sam zahvalan upravi što su mi doveli igrače koje sam hteo – zaključio je u razgovoru za Novosti, Uča Sosijašvili.
The post TRENER DILA GORIJA: Partizan je poznat evropski tim, ne bismo išli iz Beograda! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.