Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER ‘BOMBA': Partizan dovodi napadača iz Rubina? (VIDEO)

Partizan nije uspeo da savlada BATE Borisov u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, ali to ne sprečava upravu crno-belih da aktivira transfer “bombu”.

Naime, kako prenose naši mediji na meti Partizana je napadač Rubina iz Kazanja, ukrajinski reprezentativac Marko Dević. Momak rodom iz Beograda želja je “parnog valjka” još od početka prelaznog roka, ali su se sada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šanse za realizaciju transfera povećale. Naime, Srbin sa ukrajinskim pasošem je spreman da dođe, odrekne se velike plate i zaigra u Partizanu. Ipak, konačnu reč ima Rubin koji sa Devićem ima važeći ugovor. Beograđanin je slavu stekao kao napadač Metalista iz Harkova za koji je na 148 utakmica postigao 68 golova, kao i po nepriznatom golu protiv Engleske na EP.
(Izvor: YouTube/MrCMPunkHD)
Marko Dević ima 31 godinu i u karijeri je igrao za Zvezdaru, Železnik, Radnički, Voždovac, Metalist, Šahtjor i Al Rajan.
Partizan je poražen od BATE Borsova 1:0, pogledajte fotoglaeriju iz Belorusije, foto-ubod kako navijači Partizana ulaze na stadion, pogledajte promašaje Andrije Živkovića i pročitajte izjavu Zorana Milinkovića.
The post TRANSFER ‘BOMBA': Partizan dovodi napadača iz Rubina? (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TRANSFER BOMBA: Fenerbahče dovodi Džona Terija?

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015

Ambiciozna uprava Fenerbahčea nije završila posao u aktuelnom prelaznom roku.. Kako prenose inostrani mediji, čelnici kluba iz Istanbula planiraju da u foto-finišu letnjeg prelaznog roka naprave transfer o kojem će pričati čitava fudbalska planeta.. Naime, uprava turskog kluba oko je bacila na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.