TOTALNO LUDILO: Ovacije za Pavlovića i Vujanića, a kada je on ušao u Pionir, Grobari su pali u trans! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNO LUDILO: Ovacije za Pavlovića i Vujanića, a kada je on ušao u Pionir, Grobari su pali u trans! (FOTO)

Vrela atmosfera na meču Partizan - Zenit.

Prvi meč Evrokupa u Beogradu bio je pravi magnet za Grobare. Navijači Partizana ispunili su dvoranu "Aleksandar Nikolić" na utakmici protiv Zenita bukvalno do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila kao u najslavnijim evroligaškim danima trofejnog kluba.

Svoje mesto na tribinama su pronašli i nekadašnji asovi crno-belih Miloš Vujanić, Saša Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Predrag Dronjak, a ovacije navijača je dobio i legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić. Među navijačima je bila i mlada teniserka Olga Danilović, ćerka Predraga Danilovića, sada predsednika Košarkaškog saveza Srbije, inače legende kluba iz Humske.

Posle prvog poluvremena rezultat je 46:39 za Zenit.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.