TODOROVSKI: Želimo da izborimo majstoricu protiv Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:06

TODOROVSKI: Želimo da izborimo majstoricu protiv Partizana

Crno-beli dočekuju Kragujevčane.

Golman vaterpolista Radničkog Stefan Todorovski izjavio je danas da će njegov tim pokušati da izbori majstoricu protiv Partizana u borbi za treće mesto u Superligi Srbije. Partizan je u prvom meču u Kragujevcu slavio sa 10:8. Druga utakmica je na programu u utorak do 20 sati na Banjici. Serija se igra na dve pobede.

 - U prvoj utakmici nismo igrali toliko loše. Imali smo igru, nismo znali to da materijalizujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posustali smo u finišu, ne mogu da kažem da je to bilo opuštanje, više neki pad koncentracije i možda neiskustvo nekih mlađih igrača, s obzirom na to da nismo u punom sastavu već neko vreme. Jednostavno, oni su iskoristili taj momenat i stekli lepu prednost u ovoj seriji - rekao je Todorovski, prenosi zvanični sajt kluba.

Radnički je u međuvremenu pobedio u gostima ekipu Hanovera 12:7 u meču pretposlednjeg kola Lige šampiona.

 - U Hanoveru smo odigrali dobru utakmicu koja bi trebalo da nam bude zamajac za Partizan. Biće nam jako teško na 'Banjici', svakako teže nego u Kragujevcu, ali moramo da zbijemo redove i pokušamo da napravimo brejk. Pre svega mislim da je potrebno da odigramo bolju odbranu, kako individualno, tako i ekipno i mislim da bismo tako mogli do pobede. Jako je važno da dođemo do trećeg mesta, jer nam od toga zavisi u kom ćemo evropskom takmičenju igrati naredne godine - zaključio je Todorovski.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Partizan,   Izbori,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.