TEŠKA ISKUŠENJA ZA VEČITE: Partizan protiv Ružomberoka, Zvezda protiv Kopra

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA ISKUŠENJA ZA VEČITE: Partizan protiv Ružomberoka, Zvezda protiv Kopra

Crno-beli od 18 časova igraju protiv trećeplasirane ekipe iz slovačkog prvenstva, dok će crveno-beli od 15 časova za rivala imati drugoplasiranu ekipu slovenačkog šampionata

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće danas nove utakmice u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Crno-beli se nalaze u Turskoj, dok su crveno-beli u Sloveniji.

Lider prvenstva i aktuelni šampion, ekipa Partizana od 18 časova igraće protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << slovačkog Ružomberoka. Slovački tim je trenutno trećeplasirani u tamošnjem šampionatu. Biće ovo prva provera crno-belih po povratku u Tursku.

Partizan će dan kasnije igrati protiv Sarajeva, a očekuje se da Marko Nikolić u ova dva meča igra sa dve različite postave.

Crvena zvezda je u Sloveniji igrala protiv Domžala i Slobode, a sledi joj najteži protivnik do sada, ekipa Kopra koja je trenutno na drugom mestu na tabeli.

Meč na stadionu "Bonifika" igra se od 15 časova. Slaviša Stojanović neće moći da računa na Miloša Ninkovića koji je u petak dobio ćerku pa se vratio u Beograd, ali će priliku dobiti novo pojačanje Dejan Kelhar.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.