Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK JE ZAIGRAO: Vlahović napušta Partizan?

Najmlađi prvotimac u istoriji Partizana Dušan Vlahović biće pod prismotrom i na večerašnjem meču protiv Čukaričkog.

Kako piše Mocartsport 16-godišnjeg napadača će na utakmici sa “brđanima” posmatrati skauti Anderlehta koji je već pokušao da privoli čelnike Partizana da mu proda mladog centarfora, ali tada je odbijen.
Vlahović je u prolećnom delu sezone postigao dva gola i zabeležio je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jednu asistenciju što se očigledno daleko čulo pošto Anderleht nije jedini klub koji se interesuje za njegove usluge.

PRELAZAK U ZVEZDU? Oglasio se Andrija Živković i dao kratak i (ne)jasan odgovor (FOTO)

S obzirom na mladost i stas odnosno visinu već je dobio nadimak “Ibra trećeg milenijum”, pa ne čudi da u redu pored kluba iz Brisela stoje još i Mančester Siti, Pari Sen Žermen, Liverpul i Juventus.
Ono što je na prvi pogled jasno je da Anderleht novčano neće moći da isparira navedenim klubovima ukoliko oni konkretizuju svoje interesovanje za napadača crno-belih i naravno ukoliko Partizan odluči da je vreme za prodaju.
POZNATA PRVA META PARTIZANA: On će naredne godine predvoditi crno-belu navalu (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.