TADA ZA PARTIZAN U BEOGRADU NIKO NIJE NAVIJAO: Bata Stojković otkrio zašto je zavoleo Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 23:00

TADA ZA PARTIZAN U BEOGRADU NIKO NIJE NAVIJAO: Bata Stojković otkrio zašto je zavoleo Zvezdu

Preminuo je sada već davne 2002. godine.

Podela u srpskom društvu nikada nije manjkalo. Jedan od onih koja je sada izražena je to z akoga ko navija. Srbija se tu većinski deli na Zvezdaše i Partizanovce. Tako je i kod glumaca.

Jedan od onih koji je voleo crveno-bele bio je slavni glumac Danilo-Bata Stojković, a imao je i zanimljivo objašnjenje zbog čega je izabrao Zvezdu. Igrom slučaja, izjavu za jedne novine dao je 1991. godine, kada se Zvezda popela na krov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta i Evrope u fudbalu.

- Bilo je sasvim normalno da posle rata počnem da navijam za Crvenu zvezdu. Bili su tu svi moji idoli... Uostalom, tada za Partizan u Beogradu niko nije navijao - izjavio je svojebvremeno Stojković koji je preminuo 2002. godine.

Sa nama nije Bata Stojković, a pored njega tamo negde na nebu Zvezda ima fenomenalnu glučaku podršku. Dragan Nikolić, Bata Živojinović, Nebojša Glogovac, Severin Bijelić, Nikola Simić, Josif Tatić, Pavle Vuisić, Ljuba Tadić, Miodrag Petrović Čkalja, Petar Kralj, Taško Načić, Ivan Bekjarev, Vlasta Velisavljević.... Ako smo nekoga zaboravili nije bilo namerno.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.