Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020, 17:03

Sve manje šansi za Partizan: Svetozar Marković ostaje u Grčkoj

Olimpijakos bi da ga pozajmi i drži na oku sve vreme

Marković Sveta jeste meta, realizaciji posla Olimpijakos smeta. Mladi srpski reprezentativac označen je potencijalnim novajlijom Partizana, nadaju se u Humskoj da bi mogli da dobiju talentovanog štopera na pozajmicu, ali kako sad stvari stoje taj plan je teško ostvariv.

Čak je i trener Aleksandar Stanojević priznao da je maltene neizvodljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da u sedmici 163. večitog derbija (17. oktobra na domaćem terenu) okupi na treningu Markovića, Miloša Jojića (i vezista je daleko od povratka) i starosedeoce iz prvog mandata Vladimira Stojkovića i Lazara Markovića. Još jedna velika želja stručnog štaba i rukovodstva izmiče.

Slično kao u slučaju Nikole Čumića (Sporting Hihon), Olimpijakos želi da Svetozara Markovića pošalje na kaljenje u prvenstvo jače od srpskog. Proletos je igrao za AEL, prvobitna ideja pozdrazumevala je ostanak u Larisi do juna 2021, međutim, devetoplasirani klub na tabeli prethodnog šampionata tamošnje Superlige raskinuo je saradnju pre vremena. Taj detalj davao je šansu Partizanu, samo... Izgleda da Olimpijakosu nije u interesu da ga šalje u našu ligu, prioritet mu je da momka iz Bijeljine drži na oku u nekoj od grčkih ekipa i prati njegov razvoj. U toku su pregovori sa dva kluba i prema informacijama sa lica mesta sve ukazuje da Marković neće menjati državu ovog leta.

Ima i do toga što su, prema odrđenim saznanjima, čelnici Olimpijakosa ljuti na crno-bele zbog nekih ranijih iskustava (čitaj, zakasnela rata od transfera Marka Jankovića u SPAL) i nije im u planu da opet ulaze u posao. Sve to znači da su akcije Partizana na transfer tržištu skromne kad je Svetozar Marković u pitanju.

Biće potrebno mnogo strpljenja i nerava ljudima iz Humske ukoliko žele da im defanzivac iz „klase 2000“ proširi krug kandidata za bonus mesto. Da čekaju maltene do kraja, kao što su čekali Ivana Obradovića, i da se nadaju da u naredna dva dana Atinjani neće poslati Markovića na drugu adresu, već da će ga, ipak, preusmeriti u Beograd.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.