Svaka čast Aleksandru Stanojeviću na iskrenosti!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 19:20

''Svaka čast Aleksandru Stanojeviću na iskrenosti!''

Odzvanjaju reči trenera Partizana i njegovog kolege sa klupe Čukaričkog.

Partizan je tek u finišu uspeo da slomi otpor Čukaričkog, posle odlične saradnje Jojića i Sume, mladi napadač Nikola Štulić je postigao gol odluke za konačnih 1:0 u korist Partizana.

Odmah posle meča, u izjavi za Arenu Sport, trener Partizana Aleksandar Stanojević je priznao da je i Čukarički večeras zaslužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više.





''Da je bilo 0:0, trebalo je i da bude tako, ali dali smo gol, teško je bilo uz vetar u drugom poluvremenu, kao što je njima u prvom.

Prezadovoljan sam. Imamo mnogo nekih problema, drago mi je da je Štulić postigao gol, nagovestio nešto. Možda nismo zaslužili da pobedimo, ali dobro smo igrali, pokazali smo karakter i eto, pobedili smo'',
istakao je Stanojević.

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević je čuo tu Stanojevićevu izjavu i odmah je pohvalio svog kolegu.





''Svaka čast Saletu na iskrenosti. Mi smo u drugom poluvremenu imali par situacija iz kojih smo mogli da damo gol, nismo ih iskoristili, na kraju bljesak igrača kao što je Suma je prelomio utakmicu. Ostaje nam da žalimo za prilikama koje smo imali i da žalimo za bar jednim bodom'' , istakao je Đorđević.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakvo oduševljenje među ''Grobarima'', kakva poređenja! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020

Pobeda minimalna, teško izborena, tek u finišu, ali utisak je da je mnogo obradovala navijače Partizana...Partizan je savladao ekipu Čukaričkog sa 1:0, a presudili su igrači koje je početkom drugog poluvremena trener Aleksandar Stanojević uveo u igru - sjajni Sejduba Suma je bio u ulozi asistenta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.