Kakvo oduševljenje među Grobarima, kakva poređenja! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 19:53

Kakvo oduševljenje među ''Grobarima'', kakva poređenja! (TVITOVI) (foto)

Pobeda minimalna, teško izborena, tek u finišu, ali utisak je da je mnogo obradovala navijače Partizana.

Partizan je savladao ekipu Čukaričkog sa 1:0, a presudili su igrači koje je početkom drugog poluvremena trener Aleksandar Stanojević uveo u igru - sjajni Sejduba Suma je bio u ulozi asistenta, a mladi napadač Nikola Štulić je postigao svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi superligaški gol kojim je rešeno pitanje pobednika.

Upravo su njih dvojica i glavna tema u komentarima pristalica Partizana večeras na Tviteru. Ima tu i spektakularnih poređenja, da ne kažemo i preteranih, ali Suma ih oduševljava svojom kreativnošću, a od Štulića tek očekuju prave stvari u narednim godinama i veliku karijeru...

-

-

Znam da je glupo suditi o nekom kroz to šta sluša. Ja volim i Tool i Šabana. Ali nije slučajnost što se naš igrač zove Džoni Stulić. Mnogo je tu faktora u igri..

— Nenad Danilovic (@danilovic_nenad) December 5, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.