Superliga - Batina odbrana ne puca, Gomeš presudio Zemuncima! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Batina odbrana ne puca, Gomeš presudio Zemuncima! (video)

Partizan preskočio Čukarički nakon kompletnog kola.

U poslednjoj utakmici 19. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana osvojili su nova tri boda kod kuće protiv Zemuna koji su savladali rezultatom 1:0.

"Crno-beli" su pomalo nesigurno otvorili utakmicu pošto je Zemun u uvodnim trenucima meča imao sjajnu šansu preko Vukadinovića čiji je udarac odbranio Stojković

Partizan je vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeo da uspostavi terensku inicijativu što im se isplatilo u 27. minutu.

Nakon centaršuta Miletića sa desne strane, Rikardo Gomeš je zahvatio volej i savladao Miloševića iz svoje treće prilike od starta meča.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Drugo poluvreme je izgledalo nešto drugačije pošto Zemun nije uspevao da napravi veće probleme odbrani domaće ekipe.

Mogao je Rikardo do još jednog gola u 76. minutu kada je gađao sa ivice šesnaesterca, ali je njegov šut Milošević lako ukrotio.

Ulaskom Zorana Tošića, "Crno-beli" su uneli još veči nemir pred golom Gornjovarošana, međutim promene rezultata nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rikardo za pobjedu Partizana protiv Zemuna

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2018

Fudbaleri Partizana pobjedili su večeras Zemun 1:0 (1:0) u posljednjoj utakmici 19. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tošić otkrio prioritete

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 11:52

Krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić govorio je posle pobede nad Zemunom o prioritetima do kraja polusezone...Partizan je u sredu savladao Zemun minimalnim rezultatom (1:0) i tako ostao na trećem mestu superligaške tabele..."Mislim da smo u prvom poluvremenu imali nekoliko izglednih šansi i lepih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.