Izvor: Radio 021, 05.Dec.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ispustila tri boda u poslednjim minutima meča

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno protiv Mačve rezultatom 1:1, u 19. kolu Superlige Srbije.

Voša je vodila tokom većeg dela meča, pogotkom Arsića u 27. minutu, ali je slavlje Novosađana osujetio Jovanović u 87. minutu.

Oko 500 gledalaca na "Karađorđu" prvu priliku je videlo u sedmom minutu, kada je Gajić "gađao" Arsića, koji je šutem sa 20 metara pokušao da ugrozi gol Puletića, ali je lopta prošla pored stative.

"Crveno-beli" su do vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stigli na sredini prvog dela igra. Pas u šesnaesterac gostiju uputio je Đurić, na pravom mestu se našao Arsić, koji je dobro zahvatio loptu i zatresao mrežu Mačve.

Gosti su odmah krenuli u napad, a četiri minuta kasnije, Gavrić je prošao Veselinovića, prišao golu Voše, šutirao, ali je Rockov bio spreman i zaustavio je taj udarac.

Vojvodine je i u drugom poluvremena nastavila da preti, najpre preko Đuričina u 50, a potom i preko Đurića dva minuta kasnije. Najbolju priliku u drugom delu igre imao je Gajić u 65. minutu, kada je prihvatio loptu na 16 metara od gola Mačve, odlično šutirao, ali se čuvar mreže gostiju dobro pokazao u ovoj situaciji.

Mačva je do izjednačenja stigla u 87. minutu, posle udarca iz ugla. U šesnaestercu Voše najbolje se snašao Jovanović, koji je udarcem u rašlje doneo bod svom timu.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je po završetku meča da su "imali tri boda u džepu i da su zbog toga izgubili dva boda, a ne da su osvojili jedan".

"Od prvog minuta smo igrali agresivno, napadački i hteli smo što pre da postignemo gol, jer smo znali da će, kako vreme bude odmicalo, na ovakvom terenu i protiv ovakvog protivnika to biti sve teže i teže. Nekako, sve je išlo na našu ruku i u drugom poluvremenu smo imali period kada smo zaigrali još ofanzivnije i mogli smo da prelomimo utakmicu. Međutim, to se nije desilo i onda, kako to obično biva, ni iz čega smo primili gol", poručio je on.

U narednom kolu, 9. decembra, Vojvodina igra protiv Bačke.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.