Kako je Mirković rešio problem sa suspenzijom i povredom? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Mirković rešio problem sa suspenzijom i povredom? (SASTAVI)

Vicešampion Srbije ugostiće večeras ekipu Zemuna u okviru 19. kola Super lige.

Pokušaće fudbaleri Partizana da se vrate na pobednički kolosek nakon remija u Lučanima i da na taj način zadrže korak za vodećim timovima Super lige Srbije.

Tim Zorana Mirkovića večeras na svom terenu igra protiv Zemuna i to će ujedno biti poslednja utakmica u okviru 19. kola domaćeg prvenstva.

Zemun se pred gostovanje u Humskoj nalazio na četrnaestoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << superligaške tabele i nema sumnje da će tim Dejana Đurđevića pokušati da izvuče makar bod u duelu sa Partizanom.

Videćemo hoće li crno-beli prikazati bolju igru nego u Lučanima i mogu li protiv jedne od slabijih ekipa u ligi da poprave golgeterski saldo.

Zoran Mirković večeras nije mogao da računa na povređenog Marka Jankovića koji je završio sa fudbalom u 2018. godini, a zbog crvenog kartona u Lučanima neće igrati ni Slobodan Urošević.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić - Zakarić, Pantić, Zdjelar, Ivanović - Nikolić, Gomeš;

Klupa: Kljajić, Vulićević, Tošić, Đerlek, Šehović, Šćekić, Kosović;

Zemun: Milošević, Tošeski, Vukadinović, Živković, Azemović, Mrkaić, Milutinović, Tomić, Stojković, Trajković;

Klupa: Šćekić, Stanimirović, Kukuličić, Somaeb, Luković, Podunavac, Kovačević;

Utakmica počinje u 18 časova i 30 minuta. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Zemun 0:0, 35. minut

Izvor: Večernje novosti, 05.Dec.2018

Crno-beli žele po svaku cenu da se iskupe za loše izdanje protiv Mladosti za vikend, kada su jedva iščupali bod Fudbaleri Partizana žele po svaku cenu da se iskupe za loše izdanje protiv Mladosti za vikend, kada su jedva iščupali bod golom Ivanovića u nadoknadi vremena....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.