Super liga: Voždovac – Pazar na otvaranju sezone, derbi Čuka – TSC

Izvor: SandzakPress.net, 27.Jun.2022, 15:36

Super liga: Voždovac – Pazar na otvaranju sezone, derbi Čuka – TSC

Super liga Srbije startovaće u petak, 8. jula, utakmicom u Beogradu između Voždovca i Novog Pazara. Za razliku od prethodnih sezona, a zbog vrućina koje su predviđene u Srbiji, svi mečevi prve runde biće igrani sa početkom od 20 časova. U subotu, 9. jula, Partizan će gostovati Javoru u Ivanjici, Mladost će u Lučanima ugostiti Spartak, dok će derbi kola biti igran na Banovom brdu, Čukarički će dočekati ekipu TSC-a. U nedelju Crvena zvezda će imati premijeru pred svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << navijačima na stadionu “Rajko Mitić”, kad im u goste dolazi niški Radnički, biće to duel dva tima koja predstavljaju Srbiju u Evropi. Istog dana u Surdulici Radnik će dočekati debitanta u eliti, ekipu Mladost GAT, dok će Vojvodina u Novom Sadu igrati protiv Napretka. Prvo kolo će biti zatvoreno utakmicom u Lazarevcu, gde Kolubara čeka Radnički 1923. The post Super liga: Voždovac – Pazar na otvaranju sezone, derbi Čuka – TSC appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Radnički i Radnik u večernjim terminima na startu nove sezone

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2022, 08:29

Prvo kolo nove sezone u fudbalskoj Superligi doneće mečeve u večernjim terminima, a dva predstavnika juga Srbije počeće takmičenje u nedelju, 10. jula od 20 sati. Niški Radnički igra sa Crvenom zvezdom u Beogradu, a Radnik u Surdulici dočekuje novajliju Mladost GAT iz Novog Sada...Zbog visokih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.