Radnički i Radnik u večernjim terminima na startu nove sezone

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2022, 08:29

Radnički i Radnik u večernjim terminima na startu nove sezone

Prvo kolo nove sezone u fudbalskoj Superligi doneće mečeve u večernjim terminima, a dva predstavnika juga Srbije počeće takmičenje u nedelju, 10. jula od 20 sati. Niški Radnički igra sa Crvenom zvezdom u Beogradu, a Radnik u Surdulici dočekuje novajliju Mladost GAT iz Novog Sada.

Zbog visokih temperatura, direktor Superlige Aleksandar Pivić odredio je da se svi mečevi prvog kola igraju od 20 sati, prenosi Sportski žurnal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Niški Radnički, koji je trenutno na pripremama u Sloveniji, igraće prvo kolo u nedelju, 10. jula od 20 sati protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

U istom terminu, ali u Surdulici igraće Radnik i novajlija u eliti Mladost GAT.

Kompletan raspored Radničkog možete videti ovde, a raspored takmičenja Radnika ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.