Suma za dva milimetra izbegao gubitak vida, pauzira mesec dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020, 13:43

Suma za dva milimetra izbegao gubitak vida, pauzira mesec dana

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, zbog povrede oka zadobijene u 163. večitom derbiju, pauziraće mesec dana, saopšteno je iz Humske.

"Posle opsežnih medicinskih pregleda, prvotimac Partizan Sejduba Suma izostaće sa utakmica svog tima u narednih mesec dana zbog posledica udarca u oku na 163. večitom derbiju od strane igrača Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvezde Seku Sanoga. Povreda je toliko ozbiljna da minimalan napor može dovesti do potpunog gubitka vida, dok je sam igrač imao "sreću" jer da je je povreda bila dva milimetra dalje, na licu mesta bi izgubio vid i oko", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Suma je povredu oka zadobio u 15. minutu susreta protiv Zvezde u Humskoj, koji završen nerešeno 1:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Suma za dva milimetra izbegao gubitak vida, pauzira mesec dana

Izvor: RTS, 20.Okt.2020

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, zbog povrede oka zadobijene u 163. večitom derbiju, pauziraće mesec dana, saopšteno je iz Humske. Pregledima je utvrđeno da je povreda bila takva da je napadač Partizana mogao ostati bez oka. . Fudbalski klub Partizan je objavio detanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.