Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 14:34

Suma za dva milimetra izbegao gubitak vida, pauzira mesec dana

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, zbog povrede oka zadobijene u 163. večitom derbiju, pauziraće mesec dana, saopšteno je iz Humske. Pregledima je utvrđeno da je povreda bila takva da je napadač Partizana mogao ostati bez oka.
Fudbalski klub Partizan je objavio detanje povrede Sejduba Sume i lekarske procene o vremenu potrebnom za njegov oporavak.

"Posle opsežnih medicinskih pregleda, prvotimac Partizan Sejduba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Suma izostaće sa utakmica svog tima u narednih mesec dana zbog posledica udarca u oko na 163. večitom derbiju od strane igrača Crvene zvezde Seku Sanoga. Povreda je toliko ozbiljna da minimalan napor može dovesti do potpunog gubitka vida, dok je sam igrač imao "sreću" jer da je povreda bila dva milimetra dalje, na licu mesta bi izgubio vid i oko.", navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.
Suma je povredu oka zadobio u 15. minutu susreta protiv Zvezde u Humskoj, koji završen nerešeno 1:1.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAGAN DŽAJIĆ BORDIĆE CRVENO-BELE U NEMAČKOJ Legendarni fudbaler o Hofenhajmu, Zvezdi u LE, 163. večitom derbiju (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2020, 10:16

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić, pred put u Nemačku, izjavio je da mu je mesto među kandidatima za izbor najboljeg tima u istoriji fudbala, jedno od najvećih priznanja koje je dobio.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.