Stolica: Ne idem u Partizan, fokusiran samo na Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica: Ne idem u Partizan, fokusiran samo na Vojvodinu

Šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica demantovao je glasine da prelazi u Partizan i istakao da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde.

Povodom navoda koji su se u toku jučerašnjeg dana pojavili u pojedinim sredstvima javnog informisanja u vezi sa tim da će šef stručnog štaba Vojvodine Ilija Stolica preći u redove Partizana, trener crveno-belih obavestio je sportsku javnost i navijače "stare dame" da nije u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa tim klubom i da je fokusiran isključivo na predstojeći derbi protiv Crvene zvezde.

"Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde. Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju", rekao je Stolica.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igraće se u sredu na stadionu "Karađorđe", sa početkom u 18 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.