Stojković kažnjen sa 120.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković kažnjen sa 120.000 dinara

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice klubova Super lige Nenad Vuković kaznio je golmana Partizana Vladimira Stojkovića sa 120.000 dinara zbog nesportskog ponašanja na derbiju protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde.
Stojković je posle utakmice navijačima crno-belih pokazao majicu sa natpisom „izvinite zbog moje ruzne prošlosti”, što je ocenjeno kao provociranje pristalica Crvene zvezde.
Vuković je danas odlučio da kazni Crvenu zvezdu sa 100.000 dinara, zbog toga što su njeni navijači na utakmici Kupa Srbije protiv Slobode u Lučanima bacali topovske udare.
Odluku o kaznama zbog incidenta na utakmci Hajduk - Vojvodina doneće naknadno disciplinski sudija Zajednice klubova Super lige Nikola Latinović.
Na tom susretu navijači Vojvodine su bacali na teren topovske udare, zbog čega je deo tribina na kojem su se oni nalazili bio ispražnjen.


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojkoviću kazna od 120.000 dinara

Izvor: Beta, 27.Okt.2010

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Golman Partizana Vladimir Stojković moraće da plati kaznu od 120.000 dinara za nesportsko ponašanje na utakmici sa Crvenom zvezdom, odlučio je u sredu zamenik disciplinskog sudije Zajednice superligaša...Kako je to agenciji Beta potvrdio generalni sekretar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.