Stojke vs De Hea - Sličnost postoji, ima li razlike? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke vs De Hea - Sličnost postoji, ima li razlike? (video)

De Heina intervencija kojoj se Evropa ovih dana divi ponovo podsetila i na onu Stojkovićevu.

Ne treba ni da podsećamo koliko se prašine podiglo u javnosti posle 158. večitog derbija, žestoka polemika vodila se oko Zvezdinog izjednačujućeg gola, ali ono što je nedostajalo da se otklone sve dileme da li je gol bio regularan ili ne, jeste bolji snimak kamere ili - VAR tehnologija koja u Superligi i dalje ne postoji.

Golman Partizana Vladimir Stojković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tada zaustavio loptu, po proceni pomoćnog sudije iza gol linije, a slična situacija viđena je i preksinoć na utakmici 5. kola Lige šampiona, između Mančester junajteda i Jang bojsa.

Golman Junajteda David de Hea je na gol liniji uspešno intervenisao, a potom je i definitivno potvrđeno da je sve bilo čisto, zahvaljujući novoj tehnologiji.

U prilogu su obe pomenute situacije, može li ovo da pomogne u razrešenju najveće misterije sa večitih derbija?

---

⭐️ If it wasn’t for that unbelievable save by David De Gea, we probably would’ve lost to Young Boys at Old Trafford..

📝 Hopefully he signs that new contract! #mufc

pic.twitter.com/jGsKe1JzKC

— Reppin’ Utd👹 (@ReppinUnited) November 27, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gol koji ih je koštao skoro 10 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018

Sve bi bilo u redu da je gol bio regularan....Neregularan gol Maruana Felainija protiv Jang Bojsa je skupo koštao - Valensiju...Kako su izračunali Španci, Valensija je oštećena za više od 9,5 miliona evra..."Iznenađeni smo što VAR nije uveden u Ligu šampiona. Taj gol je postignut rukom, to nas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.