Stevanoviću rezultat pre lepršavosti, Đuričić neće da bude nekulturan

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanoviću rezultat pre lepršavosti, Đuričić neće da bude nekulturan

Trener Partizana Goran Stevanović bio je zadovoljan osvajanjem sva tri boda protiv Vojvodine na teškom gostovanju u Novom Sadu.

- Ono što smo očekivalo to nas je i zadesilo: Ozbiljan tim i igra Vojvodine. Niko se u Novom Sadu nije naigrao, niti je pobedio sa ubedljivom razlikom. Mi smo u utakmicu ušli pomalo opterećeno, jer smo znali koliko nam znače tri boda. U prvom poluvremenu znali smo šta hoćemo, bili bolji, a na kraju krajeva i iskoristili sve naše šanse. U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << igre smo ušli sa idejom da radije sačuvamo naš gol, nego da napadamo i to nam se osvetilo. Vojvodina je to istkoristila, ali smo srećom uspeli da sačuvamo prednost iz prvog dela igre. Možda smo ostali dužni publici za lepršavu igru, ali o tome sada, kada nam je rezultat u prvom planu, ne možemo da razmišljamo - rekao je Stevanović.

Njegov kolega na klupi Vojvodine, Milan Đuričić, želeo je da pobedom nad Partizanom izbriše poraz u Smedervu, ali...

- Utakmica se otvorila loše po nas. Uspeli smo posle primljenog gola nekako da se povratimo, imali smo nekoliko prilika, Božović je odbranio jednu sjajnu priliku... Onda smo u finišu prvog poluvremena primili gol koji nas je prilično uzdrmao. U drugom poluvremenu igrali smo daleko bolje, na nivou Vojvodine i žao mi što igrači nisu nagrađeni barem bodom. Ako me pitate za gol koji je poništen, ja sam trener "stare dame", a "stara dama" ne želi da bude nekulturna - metaforičan je Đuričić.

OVDE možete pogledati sve golove 20. kola Jelen Super lige....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Protiv BSK-a nastavljamo seriju pobeda

Izvor: Beta, 26.Mar.2010

BEOGRAD, 26. marta 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izjavio je u petak da crno-bele žele protiv BSK-a iz Borče da potvrde dobru formu i nastave seriju dobrih rezultata u Super ligi..."Nismo imali vremena da uživamo u važnoj pobedi nad Vojvodinom, a već sutra nas očekuje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.