Protiv BSK-a nastavljamo seriju pobeda

Izvor: Beta, 26.Mar.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv BSK-a nastavljamo seriju pobeda

BEOGRAD, 26. marta 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izjavio je u petak da crno-bele žele protiv BSK-a iz Borče da potvrde dobru formu i nastave seriju dobrih rezultata u Super ligi.

"Nismo imali vremena da uživamo u važnoj pobedi nad Vojvodinom, a već sutra nas očekuje ozbiljna utakmica sa BSK-om. Oni su mlada, stabilna i ambiciozna ekipe, imaju prosek godina 24 i pokušaće sutrašnji meč da iskoriste sa svoju afirmaciju", rekao je Stevanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u sredu u Novom Sadu savladao Vojvodinu i sačuvao korak sa vodećom Crvenom zvezdom, koja ima dva boda više.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Sampdorije: Kasano je srce kluba

Izvor: NaDlanu.com, 26.Mar.2010

BEOGRAD, 26. marta 2010. (Beta) - Predsednik Sampdorije Rikardo Garone rekao je u petak da ne namerava da proda fudbalera Antonija Kasana i poručio zainteresovanim klubovima da ne šalju ponude. "Kasano će ostati sa nama. On je dobar i velikodušan, odličan fudbaler i srećan sam što sam ga vratio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.