Stanojevićevo prvo pojačanje je velika BOMBA?!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2020, 19:49

Stanojevićevo prvo pojačanje je velika BOMBA?!

Ovo priželjkuju svi grobari.

Navijači Partizana bi mogli biti prijatno iznenađeni onim što im sprema uprava ovog kluba. Nakon postavljanja Aleksandra Stanojevića na mesto trenera, moguć je povratak i jednog od miljenika navijača crno-belih.

U pitanju je Miloš Jojić, prenosi "Telegraf", fudbaler koji je ostavio dubok trag u Partizanu i koji nije previše igrao poslednjih godina.

Jojić ima važeći ugovor sa Bašakšehirom, problem je njegova plata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja iznosi milion evra za sezonu, pa je jasno da bi Partizan mogao da pregovara samo na ime bonusa ili da ga dovede na pozajmicu.

Jasno je da Jojić teško može do minuta u ekipi iz Turske koja će dati konačan sud o svemu.

Popularni Zeka ima definitivno želju da se vrati u Partizan, potrebno je samo složiti još par kockica...

Čekamo razvoj situacije, vremena itekako ima.

Evo kako je igrao Partizan!

Posted by Sportske.net on Уторак, 01. септембар 2020.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.