Izvor: RTS, 26.Jul.2021, 06:34

Stanojević: Zadovoljan sam prikazanim

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Vojvodine u Superligi
Crno-beli su u Novom Sadu slavili 2:0 u derbiju drugog kola prvenstva, a trenet partizana je istakao da je zadovoljan igrom tima i atmosferom na meču.

"Čestitam svojim igračima, mislim da su bili su fokusirani. Takmičarski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobro su igrali. Mislim da je Vojvodina bila umorna od puta, mi i isto nismo bili sveži. Veći deo utakmice smo kontrolisali. Mogu da budem zadovoljan prikazanim", rekao je Stanojević na konferenciji posle meča.
Stanojević je prokomentarisao i ambijent na "Karađorđu".
"Bilo je izuzetno dobro, sportski, pravo navijanje kakvo Novi Sad i dva velika kluba zaslužuju. Sve je bilo u fer pleju, pozitivna atmosfera. Mogu biti zadovoljan. Hvala navijačima koji su bili uz nas", zaključio je Stanojević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.