Partizan lako do trijumfa protiv Voše na Karađorđu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 20:30

Partizan lako do trijumfa protiv Voše na "Karađorđu"

Fudbaleri Partizana ostvarili su i drugu pobedu u novoj sezoni Superlige, pošto su u derbiju drugog kola bili bolji od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:0 (1:0). Natho dvostruki strelac.

Kraj meča!

88. minut - Propuštena prilika za povratak u meč. Centrirao je nekadašnji bek Partizana Luka Cucin, ali je udarac glavom 17-godišnjeg Kabića bio neprecizan.

77. minut - Sjajne prilike za Pantića i Vujačića. Dobro je šutriao Pantić, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je njegov udaras iskosa odbranio Simić. Partizan je dobio novi korner, nakon kojeg je Vujačić uputio udarac. Lopta je "češala" stativu sa spoljnje strane.

70.minut - Najbolja prilika za Vojvodinu. Pokušao je iz daljine Bastajić, ali lak je to plen za Popovića.

62. minut - Trostruka izmena u Partizanu. Iz igre izlaze Natho, Gomeš i Holender. Umesto njih na terenu Pantić, Marković i Milanović.



58. minut - GOOOL! Ponovo Natho! Partizan duplira svoje vođstvo novim golom Izraelca. Precizan udarac ušao je u gol Simića od stativu.

53. minut - Vojvodina drži loptu u nogama. Potpuni preokret u posedu u drugom poluvremenu gde Vojvodina dve trećine vremena ima loptu. Međutim, još uvek bez prilike za gol.

Počelo je drugo poluvreme. Izmena u redovima Vojvodine. Nebojša Bastajić je na terenu umesto Vlade Novevskog.

Kraj prvog poluvremena. 

45. minut - Nova prilika za Natha. Centrirao je Urošević, a na pravom mestu se našao vezista Partizana. Međutim, njegov šut je bio preslab za golmana Simića.

36. minut - Prva prilika za Vojvodinu. Centrirao je kapiten Vojvodine Nemanja Čović, a u šesnaestercu Partizana lopta je stigla do Mrkaića. Ipak, dobro je intevenisao Vujačić. Od svega samo prvi korner za domaćina.

29. minut - Bezidejna Vojvodina. Fudbaleri Partizana drže loptu u svojim nogama 60 odsto vremena i pokušavaju preko bokova da stignu do drugog gola. Vojvodina deluje nemoćno da ih u tome spreči, uprkos činjenici da igrači Partizana još uvek ne pronalazi poziciju za završni udarac.

18. minut - Igrači Partizana traže penal. Akcija je započela nešto jačim pasom Natha za Nemanju Jovića. Mladi reprezentativac Srbije je pronašao Gomeša, koji je uputio udarac ka golu Vojvodine na golu. Šut je blokiran, ali fudbaleri Partizana insistiraju da je lopta pogodila u ruku defanzivca Vojvodine. Sudija Simović ne misli tako.

12. minut - Pokušaj Zdjelara. Partizan konkretniji. Pokušao je kapiten crno-belih iz daljine, ali je lopta otišla iznad gola.



4. minut - GOOOL! Vode gosti! Ofanzivan početak se vrlo brzo isplatio Partizanu, koji preko Natha u četvrtom minutu nakon sjajnog i preciznog udarca sa 15 metara dolazi do ranog vođstva u Novom Sadu -0:1.

Počeo je meč.

Poznati su i sastavi timova:

Vojvodina: N. Simić - Cucin, Kovačević, Stevanović, Devetak - Busnić, Topić V. Simić, Čović, Novevski - Mrkaić

Partizan: Popović - Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević - Jojić, Zdjelar - Holender, Natho, Jović - Rikardo

Partizan u nešto boljem raspoloženju ulazi u ovaj meč s obzirom na pobede protiv Proletera na otavarnju nove sezone Superlige, a potom i Dunajske Strede u kvalifikacijama za Ligu Konferencija.

Sa druge strane, Vojvodina je start sezone u srpskom šampionatu počela remijem sa Crvenom Zvezdom, ali su kao i Partizan minimalnim rezultatom otpočeli kvalifikacioni proces za Ligu Konferencija protiv Penevežisa.

U poslednjih pet ligaških susreta na "Karađorđu" Vojvodina je slavila pet puta, te će gledati da nastave taj niz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.