Stanojević: U Apatin po pobedu

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: U Apatin po pobedu

Fudbaleri Partizana sutra od 15 sati igraju na gostovanju protiv apatinske Mladosti, utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije.

Trener crmo-belih Aleksandar Stanojević najavljuje da će njegova ekipa, uprkos velikim kadrovskim problemima, ići na pobedu protiv apatinske Mladosti, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

- Znamo šta znači Kup, to je još jedan trofej koji treba osvojiti. Imamo mnogo kadrovskih problema, igrače koje imaju obaveze u reprezentaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali i dva suspendovana, zbog čega smo uvrstili u tim petoricu omladinaca. Ipak smo mi Partizan, putujemo u Apatin s namerom da pobedimo, a posle toga idemo na odmor.

Stanojević na raspolaganju, zajedno sa golmanima ima 13 prvotimaca, pošto su pojedini igrači povređeni, sedmorica fudbalera imaju obaveze u reprezentaciji, a Nemanja Tomić i Milan Smiljanić će propustiti meč zbog crvenih kartona koje su dobili na prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine.

Trener Partizana potvrdio je da je razgovarao sa igračima o ponašanju na utakmici protiv Vojvodine, koju su crno-beli izgubili sa 2:0 i tako prekinuli niz od 39 mečeva bez poraza, i da će svaki pojedinac biti adekvatno kažnjen.

- Za sada je to interna stvar, imali smo sastanak. Postoji pravilnik o kažnjavanju pojedinaca, bez obzira da li je bio isprovociran, svako će biti adekvatno kažnjen za ono što je uradio.

Najmlađi trener u istoriji Partizana uverava da i pored kadrovskih problema ne brine za rezultat protiv Mladosti i da će igračima motivacija pred sutrašnji duel biti činjenica da se u Kupu igra jedan meč i da nema popravnog.

- Igraće Kleo, Saša Ilić, Marko Jovanović. To je dobra ekipa i ne vidim razlog za brigu. Znamo šta se dešavalo u prošlosti u Kupu, ispadali smo u prvom kolu. Nema popravnog i to je dovoljna motivacija. Mnogo utakmica smo odigrali ove sezone, ali maksimalno smo motivisani.

Stanojević je i naglasio da će posle sutrašnje utakmice igračima dati četiri slobodna dana.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.