Stanojević: Poješće nas Šamrok ako dugo držimo loptu u nogama

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Poješće nas Šamrok ako dugo držimo loptu u nogama

Trener Partizana Aleksandar Stanojević smatra da naredni rival crno-belih na međunarodnoj sceni, Šamrok Rovers iz Republike Irske, uopšte nije naivna ekipa.

"Gledao sam ih na nekoliko utakmica, u pitanju je izuzetno agresivna, disciplinovana ekipa koja teško prima golove i teško je igrati protiv nje. Spremamo se, radimo na pripremi za njih na svakom treningu”, rekao je Stanojević.

Dodajući da je Šamrok bio "egal sa Kopenhagenom”, te da su i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Irci mogli da prođu dalje iz tog dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona, strateg crno-belih dodaje da igrači Partizana moraju da budu oprezni kada je u pitanju zadržavanje lopte u svom posedu, inače im se ne piše dobro u plej-ofu za Ligu Evrope:

"Ne smemo mnogo da držimo loptu u nogama jer će nas pojesti”, jasan je Stanojević.

Povezane vesti: Zamalo tuča u taboru Šamroka /video/ Anketa: Ko ide u Ligu Evrope? Irski mediji: Nemoguća misija za Šamrok Stanojević: Šamrok je najlakši rival, ali i na njih idemo oprezno Rivali "večitih": Šamrok vredi dva miliona evra, a Ren 82 miliona evra!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volkov: Ne razmišljamo ni o Genku ni o Šamroku, Novi Pazar je prioritet

Izvor: Blic, 09.Avg.2011

Defanzivac Partizana Vladimir Volkov ističe da crno-beli uopšte ne razmišljaju o narednom rivalu na međunarodnoj sceni, irskom Šamroku, već da su u potpunosti posvećeni početku domaćeg prvenstva..."Jesmo ispali od Genka iako smo igrali bolje, iako je to bilo nezasluženo, ali sada smo svi već...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.