Stanojević: Po zakonu verovatnoće, negde ćemo kiksnuti

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Po zakonu verovatnoće, negde ćemo kiksnuti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da u narednom prvenstvenom meču protiv Smedereva očekuje nastavak pobedničke serije, ali je upozorio da je najteže igrati utakmice za koje se kaže da su unapred dobijene:
Sve osim pobede bio bi neuspeh za nas. Moramo da budemo oprezni jer su najteže one utakmice u kojima navijači očekuju sigurnu pobedu. Osim toga, igra Smederevaca je mnogo bolja nego što pokazuju rezultati.

On je ocenio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << crno–beli do kraja jesenjeg dela šampionata imaju lakši raspored od Crvene zvezde, međutim, to nikako ne bi smelo da zavara njegove igrače, jer je neki kiks uvek moguć:
Tačno je da smo napravili veliki niz, ali po zakonu verovatnoće negde i to mora da se prekine.
Kada je u pitanju sastav tima pod znakom pitanja jedino je Nemanja Tomić, koji se povredio u Kup utakmici protiv Metalca.
Videćemo da li će on biti spreman, nadamo se da hoće. Svi ostali igrači su mi na raspolaganju, uključujući i Vladimira Volkova. Iskreno, ne znam zašto se podigla toliko prašina u javnosti oko toga da li će igrati za Srbiju ili Crnu Goru – konstatovao je Stanojević.
Utakmica 10. kola Jelen Super lige između Partizana i Smedereva igra se u subotu od 17 časova na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojevića brine zakon verovatnoće

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2011

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da u narednom prvenstvenom meču protiv Smedereva očekuje nastavak pobedničke serije, ali je upozorio da je najteže igrati utakmice za koje se kaže da su unapred dobijene.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stanojević: Najviše me brine zakon verovatnoće

Izvor: Blic, 28.Okt.2011

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da u narednom prvenstvenom meču protiv Smedereva očekuje nastavak pobedničke serije, ali je upozorio da je najteže igrati utakmice za koje se kaže da su unapred dobijene..."Sve osim pobede bio bi neuspeh za nas. Moramo da budemo oprezni...

Nastavak na Blic...

Stanojevića brine zakon verovatnoće

Izvor: RTS, 28.Okt.2011

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da u narednom prvenstvenom meču protiv Smedereva očekuje nastavak pobedničke serije, ali je upozorio da je najteže igrati utakmice za koje se kaže da su unapred dobijene..."Sve osim pobede bio bi neuspeh za nas. Moramo da budemo oprezni,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.