Stanojević: Najviše me brine zakon verovatnoće

Izvor: Blic, 28.Okt.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Najviše me brine zakon verovatnoće

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da u narednom prvenstvenom meču protiv Smedereva očekuje nastavak pobedničke serije, ali je upozorio da je najteže igrati utakmice za koje se kaže da su unapred dobijene.

"Sve osim pobede bio bi neuspeh za nas. Moramo da budemo oprezni jer su najteže one utakmice u kojima navijači očekuju sigurnu pobedu. Osim toga, igra Smederevaca je mnogo bolja nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što pokazuju rezultati", rekao je Stanojević.

On je ocenio da crno-beli do kraja jesenjeg dela šampionata imaju lakši raspored od Crvene zvezde, međutim, to nikako ne bi smelo da zavara njegove igrače jer je neki kiks uvek moguć.

"Tačno je da smo napravili veliki niz, ali po zakonu verovatnoće negde i to mora da se prekine", upozorio je Stanojević, čija ekipa je u seriji od osam uzastopnih pobeda.

Kada je u pitanju sastav tima pod znakom pitanja jedino je Nemanja Tomić, koji se povredio u Kup utakmici protiv Metalca.

"Videćemo da li će on biti spreman, nadamo se da hoće. Svi ostali igrači su mi na raspolaganju, uključujući i Vladimira Volkova. Iskreno, ne znam zašto se podigla toliko prašina u javnosti oko toga da li će igrati za Srbiju ili Crnu Goru", konstatovao je Stanojević.

Trener Partizana prokomentarisao je i činjenicu da dres Smedereva nosi nekoliko bivših fudbalera crno-belih, ukjljučujući i Darka Brašanca, koji je na pozajmici.

"Verujem da će kod njih u nekom trenutku proraditi želja da dokažu kako su nepravedno sa druge strane ", zaključio je Stanojević.

Utakmica 10. kola Jelen Superlige između Partizana i Smedereva igra se sutra od 17 časova na stadionu u Humskoj.

Povezane vesti: Stanojević: Kontrolisali smo igru, mogli smo da damo još golova Stanojević: Očekujem nastavak pobedničkog niza Stanojević: Respektujemo Spartak, ali mi se pitamo Stanojević: Očekujem da dominiramo protiv Vojvodine Stanojević: Poštujem Hajduk, ali se zna ko je favorit u Humskoj
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.