Stanojević: Nismo poniženi, sledeće sezone ćemo biti bolji

Izvor: Blic, 09.Dec.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Nismo poniženi, sledeće sezone ćemo biti bolji

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je posle šestog poraza u LŠ od Arsenala (3:1) da su crno-beli ponovo parirali protivniku ali da su i ponovo pravili greške.

"Znam da su svi očekivali da ćemo primiti pet-šest golova, tako da mogu da budem zadovoljan konačnim ishodom. Niko nas nije ponizio, sa svima smo bili egal i nedostajale su nam sitnice za nešto više. Mislim da smo se dostojno suprotstavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakom protivniku. Očekujem da ćemo naredne sezone, uz određene promene, napraviti korak napred i u Evropi", rekao je Stanojević.

On je dodao da je Partizan u Londonu nastavio kao što je počeo i kao što je igrao celu Ligu šampiona.

"Imali smo dobrih momenata i niko nas nije nadoigrao. Može se reći da je ovo bila jedna od naših najboljih igara. Međutim, protivnik je umeo da kazni svaku grešku i nemamo ni jedan bod. Žao mi je što nismo uzeli bod, jer smo mogli, pogotovo što smo imali mnogo više loptu u posedu.

Ovo je veliko iskustvo za nas, a sada znamo šta nam nedostaje, kako da pored dobrog utiska osvojimo i neki bod. Nisam ja kompetentan da sudim da li će Arsenal da osvoji Ligu šampiona. Voleo bih da je osvoji ekipa koja igra fudbal. Čini mi se da najlepši fubdal igraju Barselona i Arsenal", naglasio je trener crno-belih.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.