Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 18:25

Stanojević: Niko nas nije ugrožavao kao TSC

„Ponosan sam posle svih stresova“, kaže trener Partizana

U rezultatskom smislu, ekspresno je Partizan preboleo iznenadni odlazak Takume Asana. U igračkom se mučio. Iako je slavio 3:1 protiv TSC-a, nije bilo sve glatko. Naročito u prvom poluvremenu.

Čak su i reakcije Aleksandra Stanojevića svedočile koliko mu je ovaj meč bitan. U prvih 45 minuta se vidljivo nervirao – zbog promašenog zicera Nemanje Jovića i problema u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igre – u nastavku obradovao svakom golu, svestan koliko je bilo teško držati fokus na takmičenju posle gubitka najefikasnijeg igrača tima.

Imali smo problema. TSV je odlična ekipa, mučila nas je, mogla je i ranije da postigne gol. Niko nas na našem stadionu nije ovako ugrožavao. Posle svih stresova, ponosan sam kako su momci izneli ovu utakmicu. Svaka im čast, jer nam dosta igrača nedostaje“, podsetio je Stanojević na povređene Ivana Obradovića, Lazara Markovića, Sejdubu Sumu...

Njegov kolega, ranije saradnik kao igrač i sportski direktor, Mladen Krstajić može da bude zadovoljan načinom na koji je TSC parirao favoritu u uvodnom delu susreta.

Partizan je imao problema u prvom poluvremenu, jer smo dobro defanzivno stajali, a u napadu se oslanjali na dobru tranziciju, jedino što nismo koristili prilike. U nastavku smo primili jeftine golove. Partizan je zasluženo slavio, mada smo u 60 minuta pokazali kvalitet. Za ostalo moramo da radimo“, smatra Krstajić.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.