Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021, 20:04

Stanojević: Menig mora stalno ovako, Lazar Pavlović taktički disciplinovan

Partizan je iskusna ekipa da bi ispustio ogromnu prednost“, kaže Aleksandar Linta, trener Voždovca

U Evropi je bilo problema, u Srbiji ih nema. Između dva superligaška okršaja izgubio je Partizan od Flore u Estoniji (1:0), ali je zato pobedama nad Vojvodinom (4:1) i Voždovcem (3:0) po povrartku sa reprezentativne pauze uverio Grobare kako je spreman za jesenje počasti.

Do ozvaničenja je ostalo još malo, ali crno-beli, kad je domaća scena u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pitanju grabe napred i to raduje Aleksandra Stanojevića, zadovljnog reakcijom igrača na krovu Tržnog centra „Stadion“.

Zadovoljan sam pobedom, jer Voždovac u poslednje vreme igra agresivno, odgovorili smo zadatku. Dugo se meč lomio, na kraju smo ga prelomili. Otud, čestitke igračima. Bili su baš disciplinovani, svi znamo koliko je teško dobiti na krovu“, bile su prve Stanojevićeve impresije posle 3:0 nad Zmajevima.

Njegov tim je ka pobedi pogurao Kvinsi Menig. Pogotkom pred kraj prvog i asistencijom Rikardu Gomešu početkom drugog dela.

Stranac mora stano tako da igra. Na nemu je pritisak... Igra promenjivo, ali došao je tek pre tri meseca, nije prošao pripreme, ali je dosta golova dao, evo i danas je rešio. Jedino ne znam kako mu se odbila lopta u velikoj šansi. Nadamo se da će posle zimskih priprema biti sve bolji“.

Trenera je posebno oduševio „bonus“, Lazar Pavlović.

Postao je taktički disciplinovan. Znate, Voždovac ima izuzetan ulazak u igru iz poslednje linije, a baš na tom planu je Lazar bio super. Uradio je sve što sam od njega tražio, sprečavao domaćina da lagano ulazi u igru. S druge strane, ubrzao je igru, podelio asistenciju... Nije ni njemu lako da posle duge pauze sad, odjednom, rešava utakmice. Mada, prezadovoljan sam kako je odigrao“, dodao je Stanojević, uz napomenu da čeka izveštaje sa više mesta kako bi znao koliko će odsustvovati kapiten Lazar Marković.

Voždovac se dugo nosio sa Partizanom, čak pogodio stativu preko Nemanje Milojevića, ali...

Zaslužena pobeda crno-belih. Meni je izgledalo da smo im u prvom delu pariralii, posle gola je ostalo malo vremena pre odmora da reagujemo, a golovi na početku drugog su odredili dalji tok. Partizan je iskusna ekipa da bi ispustio ogromnu prednost. Posle trećeg gola totalno je dominirao. Tek na kraju smo uspeli da zaličimo na sebe, nedovoljno da se reziltat promeni“, dodao je Aleksandar Linta, trener Zmajeva i napomenuo da ne zna tačan stepen povrede Filipa Stanisavljević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.