Stanojević: Dolazak Mfele je izvestan

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Dolazak Mfele je izvestan

Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević najavio je da je gotovo izvesno da će crno-bele pojačati reprezentativac Južne Afrike Katlego Mfela.

"Rekao bih da je dolazak Mfele isvestan, ali nećemo da prejudiciramo događaje jer smo svedoci ranijih pokušaja klubova da otkupe napadača, odnosno ćudljivosti prvog čoveka Mamelodi Sandaunsa, Patrisa Motsepea”, rekao je Stanojević za "Sport”.

On je dodao da optimizam povodom ovog transfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodatno podgreva činjenica da je Mfela zainteresovan da igra za beogradske crno-bele.

"Smatram da ključna stvar leži u činjenici da sam fudbaler ima veliku želju da dođe u Partizan i okuša se u novoj sredini. To je ono što prilično preteže na našu stranu u pregovorima, ali nas i ohrabruje da budemo uporni. Nadam se da će se sve završiti na pravi način, i da će Mfela pojačati ekipu za prolećni deo sezone i buduće izazove”, dodao je Stanojević.

Superkup u inostranstvu? Nemam ništa protiv

Aleksandar Stanojević nema ništa protiv toga da se eventualna utakmica Superkupa, između šampiona i pobednika Kupa, ako do nje uopšte dođe, odigra u inostranstvu.

"Iskren da budem, nisam previše razmišljao o odigravanju derbija van granica Srbije i nemam neki određen stav o svemu tome. Ali, ako me već pitate - nemam ništa protiv. Uvek sam za popularizaciju fudbala, ne bežimo od takvih akcija. Ipak, moj stav nije presudan, klub će da odlučuje o svemu tome”, rekao je trener Partizana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.