Izvor: Sportal.rs, 06.Apr.2024, 09:39

"Šta se smeješ, cirkuzantu!" Navijači Partizana besni na svog igrača nakon što je komentarisao sliku na Instagramu: Brat došao u Beograd na odmor /FOTO/

Navijači Partizana posle svih utakmica 33. kola Evrolige, bili su u neverici kada su shvatili da sudbina njihovog tima i plasman u plej-in, zavisi od Crvene zvezde. Ukoliko crveno-beli slave protiv Efesa u poslednjoj rundi, a crno-beli pobede Valensiju pred svojim navijačima, onda će klub iz Humske imati priliku da se bori za Top 8, ali ako se to ne desi, večiti će završiti ovogodišnje takmičenje u najjačoj košarkaškoj ligi na Starom kontinentu već posle ligaškog dela.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.