Srpski reprezentativac se VRAĆA u Partizan!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski reprezentativac se VRAĆA u Partizan!

Košarkaš koji je u Partizan došao iz Crvene zvezde, odlazi iz crno-belog tabora. Prema saznanjima MONDA, na njegovo mesto dolazi aktuelni srpski reprezentativac.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Odlazak iz Partizana i dolazak u Partizan.

Stefan Janković će, posle sezone provedene među crno-belima, karijeru nastaviti u atinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << AEK-u, koji će od jeseni igrati na nekoliko frontova, uključujući FIBA Ligu šampiona.

A, prema saznanjima MONDA, među crno-bele se vraća reprezentativac Srbije Stefan Birčević!

Naši izvori navode da je praktično sve dogovoreno i da će se čekati samo povratak Birčevića iz Kine, gde je sa reprezentacijom na Svetskom šampionatu, kako bi dogovor bio ozvaničen.

Birčević je već igrao u Partizanu u sezoni 2016/17, a nakon toga otišao u inostranstvo (Istanbul, Banvit, Bon).

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Gordić, Rašon Tomas, Vilijam Mozli, Žanis Pejners, Kori Volden, Stefan Birčević(?).

OTIŠLI: Vanja Marinković (Valensija), Džok Lendejl (Žalgiris), Amar Gegić, Uroš Trifunović (pozajmica u Megu), Stefan Janković (AEK?).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojac napustio redove Partizana, stiže reprezentativac Srbije!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019

Talentovani košarkaš raskinuo ugovor, centar se seli u Grčku, odmah je pronađena i zamena...Preneli smo pre par dana, Marko Pecarki je zatražio raskid saradnje sa Partizanom, a sada je i zvanično postao slobodan igrač, prenosi "Blic"...Sud za sportsku arbitražu je doneo odluku da Pecarski može...

Nastavak na Sportske.net...

Birčević u Partizanu, Janković u Atini

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2019

Srpski reprezentativac dogovorio je saradnju s crno-belima, čije redove je napustio krilni centar koji je pred početak prošle sezone stigao iz Crvene zvezde Košarkaši Partizana od naredne sezone biće jači za srpskog reprezentativca Stefana Birčevića.Crno-beli su dogovorili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.