Dvojac napustio redove Partizana, stiže reprezentativac Srbije!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojac napustio redove Partizana, stiže reprezentativac Srbije!

Talentovani košarkaš raskinuo ugovor, centar se seli u Grčku, odmah je pronađena i zamena.

Preneli smo pre par dana, Marko Pecarki je zatražio raskid saradnje sa Partizanom, a sada je i zvanično postao slobodan igrač, prenosi "Blic".

Sud za sportsku arbitražu je doneo odluku da Pecarski može da napusti "crno-bele", te je sada omladinski reprezentativac Srbije slobodan u izboru nove sredine.

To nije sve kada su odlasci iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana u pitanju, kako će "crno-bele" redove napustiti i bivši košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković.

On se pre dve godine vratio u domovinu, potpisao je za "crveno-bele", čiji dres je nosio godinu dana, da bi minulog leta odlučio da napustio redove tima sa Malog Kalemegdana i potpiše za večitog rivala, ekipu Partizana.

Počeo je pripreme sa ekipom Andree Trinkijerija za novu sezonu, ali će u nastupajućoj sezoni ipak braniti boje atinskog AEK-a, prenosi "Basketball Sphere".

Saznajemo i da će Janković parafirati novi, dvogodišnji ugovor sa "crno-belima" i da će u AEK-u igrati na jednogodišnjoj pozajmici.

Ekipa iz Grčke prestonice je pre dve godine osvojila FIBA Ligu šampiona, i u sezoni pred nama će igrati to takmičenje, pokazali su interesovanje za Jankovića i na kraju uspeli da ga dovedu u svoje redove.

Ali ni to nije sve, "Basketball Sphere" takođe prenosi da je košarkaški klub Partizan ekspresno dogovorio novo pojačanje, naime, u redove "crno-belih" se vraća Stefan Birčević!

Reprezentativac Srbije je dres Partizana nosio u sezoni 2016/17, a sada je dogovorio povratak među "crno-bele".

Birčević je nakon epizode u Partizanu igrao za Istanbul BB, Banvit i Bon, a selektor Aleksandar Đorđević ga je uvrstio na konačan spisak putnika za Mundobasket u Kini.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD DONEO ODLUKU Pecarski više nije igrač Partizana!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Marko Pecarski jedan od najboljih mladih košarkaša sveta i jedan od “orlića” koji su osvojili zlato na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina odlučio je da prekine saradnju sa Partizanom.. On je dobio slobodu nakon odluke Suda za sportsku arbitražu, pa je pitanje gde će nastaviti karijeru....

Nastavak na 011vodič.com...

Kasno Akva u Malatiju stiže

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019

Malatija je pojačala vezni red, pošto je u svoje redove dovela bivšeg igrača Hofenhajma, Torina i Empolija, Afrija Akvu. Centralni vezista je u redove turskog kluba stigao kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na dve godine, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. U Malatiji su razočarani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.