Spreman za novi brak: Mateja Kežman zaprosio devojku Taru

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman za novi brak: Mateja Kežman zaprosio devojku Taru

Bivši fudbaler zaprosio je svoju devojku Taru na mestu gde su pre godinu dana započeli vezu

Mateja Kežman, foto: Kurir

Posle braka sa Emilijom Kežman, s kojom ima troje dece, i veze s Marijom Perković, koja mu je rodila sina, bivši fudbaler rešio je da zasnuje porodicu i sa sadašnjom devojkom Tarom Šumonjom, s kojom se nedavno verio.


Kežmanova devojka zbog njega ostavila supruga nakon mesec dana

Kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kurir, nekadašnji prvotimac Partizana odavno je isplanirao da će svoju partnerku pitati da se uda za njega tokom zimovanja na Kopaoniku jer odatle nose najlepše zajedničke uspomene. On ju je iznenadio tokom večere izjavivši joj ljubav i poklonivši joj prsten.


Mateja Kežman proslavio Novu godinu sa devojkom Tarom i decom


- Kežman je u Tari pronašao ženu koja mu odgovara u svemu. S obzirom na to da je razveden i da više ne postoji prepreka da se ponovo oženi, odlučio je da na Kopu zaprosi svoju devojku. Šumonji nije padalo na pamet šta joj Mateja sprema jer su na planini obično po ceo dan skijali. Kad ju je zaprosio, ostala je bez teksta! Prvo je bila u čudu, jer je mislila da se šali s njom, međutim, kasnije je shvatila da je najsrećnija osoba na svetu. Ona je Mateji maksimalno posvećena i podržava ga u svemu. Kad Kežman negde putuje, ona ga obavezno prati - rekao je izvor blizak ovom paru.

Kežmanova deca iz braka sa Emilijom takođe su bila na Kopaoniku kad je on zaprosio Taru. Oni su oduševljeni njegovim izborom i odlično se slažu s tatinom budućom ženom.


Evo šta Kežman kaže o svojoj devojci

- Lazar, Aleksandra i Jakov zimovali su s njima. Oni su Šumonju upoznali na zajedničkom letovanju na Adi Bojani, kada su sklopili fantastičan odnos - rekao je naš izvor.

Ekipa Kurira nedavno je uhvatila par zajedno na ručku s Matejinom decom u jednom restoranu na Kopu, gde se po njihovim licima videlo da su srećni i zadovoljni u ljubavi.

Novinari Kurira pozvali su nekadašnju legendu Partizana, ali on nije odgovarao na pozive.

Kežmanova nova izabranica bila je u braku skoro pet godina sa svojim vršnjakom Milutinom Perišićem Mutijem. Ona se za njega udala sa samo 19 godina, a razvela se tek pre tri meseca. Oni nikad nisu živeli zajedno, već su i nakon sklapanja braka ostali kod svojih roditelja. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, piše Kurir.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Spreman za novi brak: Mateja Kežman zaprosio djevojku Taru

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2016

Bivši fudbaler zaprosio je svoju devojku Taru na mjestu gdje su prije godinu dana započeli vezu..Poslije braka sa Emilijom Kežman, s kojom ima troje djece, i veze s Marijom Perković, koja mu je rodila sina, bivši fudbaler riješio je da zasnuje porodicu i sa sadašnjom djevojkom Tarom Šumonjom,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.