Izvor: Sportal.rs, 23.Apr.2024, 15:04

Sportal saznaje: Partizan doneo odluku da li će igrati Večiti derbi!

Polufinalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana (sreda, 19 časova, Marakana) biće odigran! Tako je potvrđeno Sportalu iz izvora bliskih klubu iz Humske, koji je prethodnih dana pretio da neće izaći na teren protiv večitog rivala, nezadovoljan sudijskim odlukama u prošlom meču.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN DONEO ODLUKU: Poznato da li će crno-beli igrati večiti derbi protiv Crvene zvezde!

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2024

Partizan je nakon prošlog derbija najavio da ne želi da igra Polufinalni okršaj Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana potvrđen je da će se odigrati u sredu u 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Ova informacija stigla je Sportalu iz izvora bliskih klubu iz Humske, nakon prethodnih...

Nastavak na HotSport.rs...

PARTIZAN IZDAO SAOPŠTENJE! Odlučeno hoće li igrati večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2024

FK Partizan izdao je saopštenje povodom igranja na utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.